Phil

Kycklingpyttipannan var härlig. Kände inte av själva kycklingen så mycket. Kunde lika gärna ha varit välkryddad quorn. Hoppas det fortsätter så. Haft en bra dag. Åt en massa kara. Så pass att min tunga är alldeles trasig (jag gillar suuurt godis). Frossade lite. Imorgon börjar nämligen en strikt och hälsosam diet! Det ska bli en jävligt bra vår helt enkelt. Uppdaterat galleriet på hemsidan lite. Ska lägga in mer, det är bara så ansträngande (!). Även topplistan är uppdaterad.
Känner mig ovanligt lycklig idag. But why? Ja, i och för sig promenerade jag ju bort till apoteket och kom hem med tre askar antidepressiva, en burk lugnande och en flaska sömnmedel. Kanske det har något med saken att göra. Skämt åsido.
Och så har jag talat med underbara vänner. U som jag inte talat med på ett år, eller träffat på en sisådär 7-8 år. Men snart ska hon hälsa på och då blir det åka av.
Jag skäms inte över min icke-politiskt-korrekta musiksmak i vanliga fall. Men det finns en låt som går varm i det Kimska hemmet som jag inte riktigt kan stå för: Phil Collins “Can’t Stop Loving You”.
Den är råbra. Och orden; “Why should I even try” är fabulösa.