Perfekt lördag

Låt mig berätta om gårdagen – den perfekta sommarlördagen.
Den började med arbete (naturligtvis) och en promenad på Östermalm. I Humlegården mötte vi Jesus-folket. En talare berättade om ”en ung tjej som flyttade till Stockholm och började knarka. Sedan flyttade hon hem till landet igen och där mötte hon Jesus och blev drogfri”. *Gäsp* Så originellt. Vi gick vidare.
Träffade en vän och promenerade i sommarhettan till Mälarpaviljongen, som ju är ett så kallat gayställe. På eftermiddagarna lyser dock homofilerna med sin frånvaro och den flotta restaurangen är i stället till bristningsgränsen full av folkpartistkvinnor och barnfamiljer (jag lägger ingen värdering i detta – jag bara konstaterar). Och gott om hundar. Vi drack öl efter öl och samtalade om ganska djupa saker. Faktiskt. Vi blev hungriga och bestämde oss för att kila vidare och äta indiskt. När vi slog oss ner på uteserveringen meddelade personalen att de inte hade några rättigheter. Fuck this, sa vi och gick. Vad är indisk mat utan svalkande öl? Inte mycket va.
Vi gick till Bollywood och personalen älskade oss och vi älskade maten. Jag älskade även namnet på rätten jag beställde: Marilyn Ladyfinger.
Ja, detta var den perfekta sommardagen och jag hoppas att det blir fler sådana inom kort. Javisst, den ultimata dagen slutar så klart i ett regelrätt homosexuellt samlag, men låt oss nu inte skrika efter alltför mycket.

En modern man och hans hund.

Vogue?

Jesus-folket.

Spot the fag.

Dyr öl är god öl.

En paus i blomsterrabatten.

Myspaus.

Min vän urinerade utanför stadsbiblioteket. Att han riskerade 800 spänn i böter hindrade honom inte. Inte mina protester heller.

8 reaktioner till “Perfekt lördag”

  1. Min man refererar alltid till mälarpaviljongen som ”böghaket”. Ofta med undertexten: just därför är det så bra. Och det är väl förvisso positivt, men icke desto mindre rätt oklart varför.

  2. Jag gillar när du hänger ute och är het. Kul också att öl får dig att transformeras till Hulken!
    Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *