Önskeinlägget: Hon ska föda mina barn

Jag bad er att ge mig en rubrik, så skulle jag skriva ett inlägg i ämnet.
Här kommer ett nytt inlägg i serien, önskat av kattpappan Jontas.
Det går för övrigt fortfarande bra att önska!

Hon ska föda mina barn
agnes dance love pop
Jag vet att jag är sen nu igen. Jag vet. Det blir så när man varken lyssnar på radio eller ser på trash-tv. Jag närmar mig 40 och ser endast torra program och debatter. Orkar inte med allt larv.
Därför har jag ingen koll på nya artister. Jag avfärdar dem allt som oftast och de förtjänar det ju. Värdelösa, trista och stöpta i samma form är vad de är.
Men Agnes! Hon var finemangfin i Melodifestivalen men att hela hennes album var så bra hade ni väl kunnat berätta för mig! Herre! Jag lyssnar non stop på Dance Love Pop och blir kär i popdiscopärla efter popdiscopärla. För att inte tala om hennes oerhört vackra, varma stämma. Jag orkar knappt påpeka att hon är vacker som är jävla sommarnatt när den är som vackrast och hetast och goast och kåtast. ÅH AGNES! I love you. Bli mor till Siv och Frank. Snälla!

7 reaktioner till “Önskeinlägget: Hon ska föda mina barn”

  1. Ha, ha, ha… GO KIM!!! Behöver jag säga att jag höll på henne under hennes tid i Idol och att jag tom grät en liten skvätt när hon sjöng vinnarlåten?! 😉 (Ja, jag är larvigt patetisk emellanåt)

    1. Hade jag sett på såna där skräpprogram så hade jag säkert också gråtit.
      Det är vackert att lipa.
      Fortsätt med det.

  2. Den är underbar den dära skivan, älskade den från första stund speciellt big blue Wall och sometimes I forget. Och Love me senseless och ja dem flesta om inte alla.,

Kommentarer är stängda.