Onsdagstjatter

♥ När Sebbe äter (annat än torrfoder) kan man smart nog vika bak hans öron så de inte blir kladdiga 🙂 Och han äter gärna och mycket (precis som jag).
♥ Bästa låten just nu: Emma Buntons All I Need To Know på sprillans nya albumet Life In Mono.
♥ Jag har väldigt svårt för folk som skriver eller säger “bla, bla, bla, killen!” till mig. Det låter… konstigt. “Grabben” är dock snäppet värre men inte lika vanligt förekommande.
♥ Mustasch är lite kul… Jag kanske borde skaffa mustasch.
♥ Jag längtar efter min säng. Visst, Hundvakten har en härlig soffa men inget går upp mot den egna sängen.
♥ Ingen action på grannfronten. Igår stod hans sambo och vevade i en gryta i en kvart. Mer upphetsande än så blev det tyvärr inte. (Noterade att han har snygga händer. Jag är mycket uppmärksam på detaljer.)
♥ Massören som hyrt in sig på vårt kontor kom in i morse och sa; “Kim ser pigg ut”. Och det gör jag. Min dygnsrytm är bättre än någonsin pga jag 1) har fasta arbetstider, 2) har ett arbete som inte ger mig ångest, 3) inte har något destruktivt kärleksliv
♥ Jag vill tappa lite vikt. Min tid med antidepressiva gjorde att jag svullade upp en aning. Gym ger mig däremot enorm ångest (stå där och spänna sig bland folk) och simhallar känns som porrhålor, så vad ska jag göra? Jag kanske ska börja promenera till jobbet? Då får jag kliva upp klockan fem varje morgon men det kanske skulle funka..?!
♥ Jag måste ringa och begära ut mina betyg för webbdesignkursen men det känns så himla jobbigt att ringa. Jag hatar, hatar att telefonera.
♥ Jag måste skaffa nytt pass så jag kan hälsa på min syster + guddotter i Ungern.
♥ Heter det mobbing eller mobbning? Förut sa jag mobbning men nu säger jag mobbing.
♥ Säger ni kex eller schex? Innan min västgötska automatiskt övergick i något slags stockholmska sa jag schex men det låter väldigt konstigt numera. (Jag lämnade Västergötland när jag var 15.)
♥ Jag har bestämt mig för att ha nyårsfest/födelsedagsfest i år (efter förra årets avbrott). Mina fester går inte av för hackor. ☺