Onsdag morgon (är det onsdag? Jag tror att det är onsdag)

Kim ror.

Hello.
Igår försov jag mig (jag förlåter mig själv då jag bara hade sovit en timme, eller max två, under natten), men i morse var jag på banan igen.
Gick till gymmet och rodde. Jag rodde, rodde, rodde och trampade på i trampmaskinen och svetten lackade. Avslutade med lite ben- och armövningar. Jag älskar att träna armar och, inte minst, axlar. Jag har ju inga axlar. Skulle så gärna vilja ha riktigt breda, trygga, inbjudande axlar, men nej. De existerar dessvärre inte. Från nacken så går det bara rakt ner. Svisch.
Sebbe var sur och grinig under morgonpromenaden – det regnade ju. Inte populärt. Till slut pinnade han på i alla fall, och fick gjort vad han skulle göra.
Sedan fick han kex och morgonkarameller. Därefter gick han till sängs och jag gick som sagt till gymmet.
I dag var vi fyra där. Jag och tre välbyggda män. ”Ah tja”, sa en av dem. Så där som heteromän snackar, ni vet. Lite övermanligt. ”Hej hej”, pep jag och körde in lurarna i öronen.
Tre olika spellistor har jag för tillfället: GYM ESC, GYM Pop och GYM Remix. Jag kan starkt rekommendera balkanpop vid träning; mycket inspirerande och rappt och bra (se exempel nedan).
Nog spelas det musik på gymmet, men det är någon ungdomlig radiokanal som står på, och jag står inte ut med sån där drogliberal, kvinno- och homofientlig människofientlig rap/hip hop-crap.
Aja. Nu ska jag dricka dagens andra och sista köppa kaffe och jobba på.

2 reaktioner till “Onsdag morgon (är det onsdag? Jag tror att det är onsdag)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *