Om igår

Så jag hade en trevlig kväll med F.
Mycket trevlig. Förvånansvärt trevlig.
Åt det enda vegetariska som fanns på menyn på lokala restaurangen (pasta) och hinkade bira och hatade att de hade uppstoppade djur på väggarna (!) och så gick vi hem till mig och drack rosévin och Mona en trappa upp fyllde 50 så det var värsta halabaloot och så pratade vi en massa och hånglade (with tongues för en gångs skull) och han hatade att jag snusade (”bara när jag dricker”) och så hånglade vi ännu mer och kanske mer därtill och han sa att jag hade het kropp och jag kände mig som en daddy och så pratade vi och jag sa säkert alldeles för mycket när jag väl kom igång och han sa att jag hade varit “blyg” på första daten och så sov vi och så vaknade jag och skulle gå till jobbet och han hade gått hem och Sebbe hade inte sagt något och nu är jag en smula förvirrad och undrar om jag sa eller gjorde något tokigt men det kan jag inte tänka mig. Hmm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *