Nikoslynans bekännelser

Vad har jag gjort?
För ett par helger sedan var jag mycket uttråkad. Så fort jag kom hem och konstigt nog inte alls såg fram emot ledighet fick jag den briljanta idén “jag röker ikväll!” så det gjorde jag. 17 cigg på en kväll (jag slutade röka 8 oktober 2000). Det var mycket otrevligt. Efter två cigg fick jag ont i bröstet och andningen pep. Jag har ju astma, vet ni.
Hursomhelst. Därefter var jag nikofri ett tag. Eftersom det nikotinfria “snuset” Onico var slut köpte jag på min hunkige blattekioskgrabbs inrådan XQS. Det var rätt smarrigt och smakade godis. Eller socker snarare. Dessutom glittrade det (se bild)! Det glittriga är säkert socker. Det innehåller aspartam också, vilket inte är så bra.
Igår var jag både extremt trött och på dåligt humör och dessutom skulle jag på mycket viktig utbildning på jobbet så jag tackade ja då min lesbiska kollega “N19″ bjöd mig på en (svag) cigg. Jag gick ut och rökte och skämdes lite. Som tur var träffade jag ingen jag känner. Jag blev lite hög och vimsig men jag var lugn och skärpt när jag gick på min utbildning.
Nu blir det inget mer rökande. Jag lovar. Det är äckligt och farligt! Rysligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *