När filmen är slut

Semester är gott.
Det är allt jag kan säga.
Igår kväll kom Dansken över och jag lagade middag och han, smal som en sticka (men inte länge till om han fortsätter hänga här), sa att maten var lika smarrig som vanligt och att jag verkligen borde “öppna den där restaurangen”. “Tsss!”, svarade jag.
Han har iaf insett att man kan äta mycket god mat som vegetarian och efter flera veckor på “min” diet åt han kyckling för ett tag sedan, men han fick inte riktigt ner maten så han beslutade sig för att hålla sig till den ljuva vegetariska kosten.
Dansken fick ett ex av min bok (tidig födelsedagspresent) och han blev mycket glad. Jag sa: “Om du läser den och fortfarande vill träffas så är ju det kul.. men om du slutar svara när jag ringer så vet jag varför” (det lät betydligt roligare på engelska för övrigt).
På kvällen såg vi Shortbus, som N19 på jobbet lånade mig med orden “det är en film för dig”. Jag såg den redan på morgonen men såg gärna om den med Dansken. Underbar film! Väldigt mycket min smak. Dansken sa: “du kan verkligen dessa konstiga filmer”. Förra gången såg vi nämligen Kärlekens språk. Jag älskar den för den är såå bedrövlig och… märklig. En annan gång såg vi Another Gay Movie – galen, galen, galen!
Och vad de än säger så är film bäst hemma i soffan!