Mitt huvud är fullt

Min hjärna kan inte ta emot mer information. För varje ny sak jag tar in måste jag låta en annan lämna mig. Jag klarar inte av att lära mig en enda kod till. Jag kan nästan inga telefonnummer utantill längre, det tog en månad för mig att lära mig mitt eget när det var nytt. Jag minns i stort sett inga födelsedagar. När jag ska logga in någonstans anger jag fel kod flera gånger innan jag får det att gå ihop (har som de flesta andra ett antal koder som går till det mesta men hur ska man komma ihåg vilken som hör ihop med vad?). Jag skriver ner min adress när jag ringer ett samtal då jag eventuellt kommer vara tvungen att ange den. Häromdagen satt jag och undrade om vi skriver 2006 eller 2007 just nu. När jag ska säga något på spanska kommer det ut på tyska (!). Jag antecknar allt viktigt så jag inte ska glömma. Jag har fått blackout på Konsum och inte kommit ihåg koden till bankkortet.
Vart har mina hjärnceller tagit vägen?