MF Deltävling 2

Så vad tyckte jag då?
Det ska jag berätta nu.
1. Eric Saade – Nu ser vi att en helt okänd förmåga kan ta sig raka vägen till Globen Ericsson Globe. Klistrig låt som inte faller mig på läppen. Jag bara väntar på att Britney ska kliva in och visa var skåpet ska stå. Dessutom vidrigt att de klippte in Erics flickvän Molly (ca 12 år) i bild hela tiden. Töntigt, amatörmässigt och äckligt. Hon kändes mer som en galen groupie än flickvän och Eric lär dumpa henne vilken dag som helst.
2. Andra Generationen & den där Dogge – Patetiskt. Töntigt. Helt enkelt värdelöst. Ett hån, skulle jag vilja dra till med.
3. Anna Maria Espinosa – Känner inte till henne, men hon känns tradigt ”kreddig” och ser ut som Linda Skugge. Småtrevlig låt med töntig titel.
4. Highlights & MiSt – Supervidrigt dansbandselände. Helt enkelt värdelöst. Webbjokern lär inte komma tillbaka nästa år. Så fruktansvärt uselt.
5. Pauline – Supernice. Snygg 60-talsdoftande bit och härligt nummer att titta på.
6. Andreas Johnson – Vidrig man i snygga kläder. Dålig rockballad. Lismande sångare bjuder på släpig sång. Hatar och föraktar honom. Usch.
7. Kalle Moraeus och Orsa spelmän – Oemotståndlig folkpop. Överraskad över att den ”bara” tog sig till Andra chansen.
8. Hanna Lindblad – Coolt och snyggt och en given hit i min iPhone. Numret var dock snyggare än låten så… Men den tog sig ändå vidare till andra omgången.
Läs även andra bloggares åsikter om

6 reaktioner till “MF Deltävling 2”

 1. Hatar också Andreas J. Om du undrade.
  Jag hajjar inte riktigt den svenska upplagan av ESC. Mer förtjust i the grand final.
  Varje gång jag kollar slås jag av tanken: det ÄR ljug – det KAN inte vara så att det vi får är de bästa bidragen. Om det skickas in tusen och tusen bidrag KAN det inte vara så att Highlights är ett av de bästa. Det är något lurt med detta. Sanna mina ord.

  1. Highlights var ju webbjoker (en flopp). Det är ”åh, det måste vara en blandning med tusen olika musikstilar” som sabbar. BRING BACK THE SCHLAGER.

 2. Rent generellt tycker jag att kvalitén efter halva startfältet känns lägre än tidigare år. Mycket jämntjockt ingenmansland där varken till eller från spelar roll. Pauline var undantaget igår.
  Nästa vecka måste det ju bara smälla till! Darin & Alcazar måste ju rädda det här nu…

 3. Jag saknar låtar som lite bentzing m.m. , förstår inte varför den typen av musik måste utplånas pga låtar som hemska andra generationens låt..
  OCH ja jag röstade som faan på Saade.. love it..
  Dock behövs fler tjejer i finalen,, det blir LITE tråkigt med enbart killar..

Kommentarer är stängda.