Känslosam ESC-dag

Aaargh.
När jag träffade Y v i s s t e jag att det skulle bli extremt jobbigt och jag sa att jag skulle leva för “nuet” och inte tänka på framtiden. Men det är svårt nu. Foolish me. Men nu ska jag försöka att inte tänka mer på detta idag. Sebbe och jag ska på ESC-fest hos ett par flickor.
Känner mig oerhört svag. Men är glad över att jag har fantastiska vänner i mitt liv. Såna som kan (och vill) prata om tunga saker.
För övrigt röstar jag på Island i afton – bästa låten – och på Israel – hela spektaklet är ju politiskt – men jag röstar inte på de där primitiva länderna där homosexuella misshandlas av myndighetspersoner (om inte fysiskt så psykiskt) (orkar inte länka – då får jag en massa galna läsare – men läs kvällstidningarna, eller här).
För övrigt borde alla bojkotta hela ESC då det hålls i Ryssland. Väldigt primi och icke alls humant.