Jag ska slåss i dina kvarter

Jag manifesterar inte min manlighet genom att vara ett våldsamt as.
Nej, jag går på Melodifestivalens genrep istället.
I afton.
Och om det är någon som undrar varför vi schlagerbögar går på genrepet istället för på själva finalen så kan jag avslöja att det inte beror på att vi har så många fester att gå på imorgon (även om vi förvisso har det). Nej, det beror på att vi imorgon hellre sitter klistrade framför rutan (i samlad trupp så klart) så att vi inte ska missa något (det är rätt bökigt och brötigt i Globen). Det här är nämligen viktiga grejer!
Kanske bloggar jag lite från föreställningen. Det är iofs ingen som läser – det är ju fredag. Hatar fredagar när det kommer till bloggeri. Fuck Friday. (Söndagskvällar är poppis – alla har ångest – och tisdag-torsdag. Då peakar det.)

Finalvecka! Samtliga inlägg bär mellorubrik!