Jag klädde av mig eftersom jag ”fick”

Ungefär så här såg hon ut.

Att ni har semester gör mig inte glad.
Att ingen bloggar och ingen läser gör mig inte heller glad.
Allting bara stannar medan jag fortsätter som vanligt.
Här bjuder jag trots allt på ett bildreportage från igår kväll – en mycket varm afton och jag bar färre och mindre kläder än någonsin tidigare (offentligt). Jag kände att jag ville passa på eftersom jag ett par timmar tidigare mött en kvinna i heltäckande sjalett – vad de nu heter, där endast ögonen syns. Ögonen tittade så klart inte åt mitt håll eftersom jag är man och det störde mig och jag kände mig en smula förolämpad. Kanske lite kränkt också. Som man.
Åh, nu är jag så där icke-PK igen, men det var jag ju häromdagen också, då jag gnällde om att kvinnor är klädda i så korta kjolar att man praktiskt taget kan ana kärleksläpparna fladdra i vinden.
Men nej, jag har ingenting emot muslimer bara för att jag inte älskar islam. Faktum är att jag i helgen har en date med en muslimsk yngling. Han kommer hädanefter gå under namnet Turken i denna blogg.

6 reaktioner till “Jag klädde av mig eftersom jag ”fick””

  1. Jag har en dag kvar sen har jag också semester i 5 VECKOR!! Men jag kommer så klart läsa här ändå eftersom man har en sån dära iiiifåååån..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *