Jag känner mig som en sopa fastän jag vet att jag är en oslipad diamant

Nu hann ångesten ikapp mig och jag har en massa dåligt samvete idag. Vet ej varför. Det kommer ibland bara och oftast kan jag flytta fram det hela en smula men förr eller senare smäller det till.
Varför har jag alltid dåligt samvete och varför, oh varför, känner jag mig som en ond och dålig människa när jag vet att jag varken är ond eller dålig. Jag känner mig otillräcklig och som en bluff som närsomhelst kommer avslöjas. Jag ser framför mig hur jag blir av med båda mina jobb, blir av med lägenheten och Sebbe tas ifrån mig och alla vänner lämnar mig och jag lever i ett cykel- eller soprum. Jag vill så gärna bli av med denna känsla men jag vet inte hur jag ska göra.
Och jag känner mig väldigt djärv när jag bloggar om tankar så privata som dessa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *