Irritationsmoment på nätet

Den som får dessa idiotgrejer att försvinna från internet får ett specialpris av mig:

– Få ”godkänn alla kakor” att försvinna från varenda jäkla sajt man besöker (igår skulle jag in på en myndighetssida och var tvungen att ”godkänna” tre gånger! Inte undra på att så många i dagens dårhussamhälle lider av musarm).

– Bara radera alla dessa töntiga, intetsägande videoklipp som automatiskt sätter igång att snurra på alla dessa nyhetssajter. De är så fruktansvärt irriterande.

– Få väck alla onödiga rutor som dyker upp. ”Prenumerera på vårt nyhetsbrev” o.s.v. Ingen vill mottaga fler mail!

– Och så detta stressande moment: du läser någonting med stort intresse och *plopp* dyker det upp nån ruta: ”…Mer rekommenderad läsning för dig…” Bara lägg av! Låt mig läsa i fred eller så stänger jag ner fönstret!

– Sist men inte minst: samma genre som ovan. Detta stressande! Du kan kolla på nåt klipp här eller där (eller se på gammaldags teve, vilket jag ju bara gör under Eurovision, men jag vet ändå att det är så här på gammelteve) och dessa bedrövliga rutor dyker upp om ”nästa program” eller ”missa inte ’det och det’ nästa vecka”. KAN VI INTE BARA FÅ LEVA I NUET!?

En sista sak om dessa förfärliga rutor. Har ni också märkt att ibland är det svårt att läsa den faktiska artikeln? Den försvinner i mängden och ibland kan man inte ens klicka bort den. Man KAN alltså INTE läsa den publicerade artikeln!

Snälla, gör nåt.
Tack på förhand.

Sign. Gnällgubbe med musarm

Tänk på blodtrycket!