Idag blir det ett långt inlägg…

…Som kommer att uppdateras med jämna mellanrum.
Klockan är 07:16 och jag älskar första koppen kaffe framför morgonnyheterna på jobbet.
07:21 Åh! När jag gick till jobbet gick det en sensuellt välklädd ung kvinna framför mig. Hennes höga (men slitna och hon trampade snett) klackar ljöd då hon klapprade sig fram längs gatan och jag noterade hur de morgonbrunstiga karlarna vände sig om och kollade in henne. Det måste vara härligt att vara kvinna då man får så mycket uppmärksamhet.
07:26 Jag ljuger (eller tänker positivt) lite om min vikt på Dagens fråga på Qx.
07:29 Tycker att frågorna i gårdagens chat med Malena Ernman var tråkiga. Jag loggade faktiskt in och frågade följande: “Kan du inte ha lite fluffigt och fint hår i Moskva? Det skulle passa numret och låten mycket bättre”. Moderatorn valde istället att ta med frågor som “hur gör du för att se så ung ut?” + frågor från människor som skriver “kramiz”.
07:56 Ett päron och kaffekopp nummer 2!
08:12 Läser några fina bloggar.
08:22 Fastnade framför nån shoppingkanal men zappade efter ett tag vidare till God Channel.
08:25 Vilken vidrig manipulerande karl! De samlar in pengar och gubben i rutan säger saker som “Gud blir glad när du går till telefonen” och “en ängel kommer att komma till ditt rum”. “Gå nu till telefonen! Nu! Nu! Nu! Jag följer med och kollar att du verkligen går och ringer”.
08:27 Får ett SMS som lyder “בוקר טוב, נוגה (Boker tov, sunshine)” och hela min kropp och själ blir varm.
08:40 R ringer och frågar hur det går med inbjudningarna till hans fest. Eftersom jag känner roligare människor än han (då han ju är rätt torr) bjuder vi in mina vänner för att krydda till det annars så stela festsällskapet.
08:52 Äter stekta ägg + mozzarella till frukost.
09:15 Jag såg på Al Jazeera men jag förstod bara tre ord: “Hamas”, “Israel” samt “Jihad”. Jag zappade således vidare och hamnade i nån dansk dokumentär på DR1.
09:21 Inte ensam på kontoret längre. Chefsperson kliver in och säger: “Du är så stilig i skjortan” (krage tittar fram under tröjan) och jag ler åt det faktum att det inte är en skjorta utan en gammal piketröja (med en enorm rödvinsfläck på bröstet) från hotell- och restaurangskolan (vad gjorde jag där?) 1992.
10:25 Min underbara, underbara pojkvän dyker upp på MSN och jag ser honom via kameran och jag känner det i själen och… mår så bra. Han går och lägger sig efter en sömnlös natt med dottern på sjukhuset. Jag fortsätter jobba.
10:46 Älskar Ribbings svar angående ohyfs.
10:58 Ser dokumentären “Kvinna till 99%” på TV4 Fakta. Underbart att kunna se på TV och jobba samtidigt.
12:00 Tar lunch.

12:10 Åker rulltrappa ned till Sveavägen och handlar lunch. Ingen matlåda idag. Quornlasagne + fejkfetaost.
12:32 Samtalar med en nyvaken Y. Jag blir glader.
13:38 Jobbar hårt. Kollegan är hatisk mot vissa människor.
13:57 Är fruktansvärt uttråkad. Tittar på kattklipp på youtube.
14:03 Bye bye tristess. Jag har ju ett möte att gå på.
14:20 Chefen snackar oralsex på mötet. Jag äter en chokladmuffins.
14:32 Antecknar mina viktiga uppgifter ang. morgondagens arbete, jobbar klart och går därefter hem.
15:10 Ser en tiopoängare med öppen gylf på tunnelbanan.
15:23 Fräser för mig själv på grund av en okopplad hund vars ägare inte syns till. Till slut ser jag henne långt, långt bort och efter ett tag rusar hunden dit.
15:55 Hittar Caroline af Ugglas nya album på hallgolvet.
16:26 Har denna status på Facebook:

16:59 Lyssnar på af Ugglas. Sebbe sover under bordet.
17:26 Kommer på att jag måste ha rödvin hemma imorgon då jag får besök (mer om det senare) så nu går jag till Systemet och handlar.
18:22 Har hunnit handla vin, ringa morgondagens besökare + gå ut en snabbis med Sebbe som nu vill gräva i min ficka. Men där finns inget. Skickade ett SMS till Y när jag var ute. I svaret skrev han fel men jag förstod vad han menade. Hade jag inte fattat det hade jag gjort slut.
19:01 Raringen R ringer. Hahaha. Han har tagit till sig mitt budskap: ring mig inte mellan 18 och 19 för då sover jag middag (dock ej idag).

19:34 Dagens citat kommer från Kvällsöppet (älska webb-tv!): “Jag tror inte att folk skiljer sig för lätt. Jag tror att folk gifter sig för lätt”. Helt min åsikt.
20:53 Caroline af Ugglas säger en väldig massa bra saker ang. antidepressiva: “Det kan vara bra med piller men resan tillbaka när man slutar.. är lika lång”. “Man fick ryck, panikångest, minnesluckor…” Japp. Så är det.
21:23 Länken ovan funkar nog ej, pga TV4.se:s värdelösa system, men kolla in Caroline hos Malou i Efter 10. För övrigt ska jag nån dag skriva om mina tankar om antidepressiva.
22:22 Skickar ett godnatt-SMS till Y. Sista meningen i hans SMS lyder: “I love you, svenska poykva:n” (han skriver så klart a: istället för ä) och jag går nu och lägger mig glad i hjärtat.