Ibland får man saker gjorda

Efter denna aktiva (” lediga”) dag kan jag äntligen sitta vid datorn och dricka kaffe.
Efter tandläkaren hastade jag hem för att tvätta – och jag tvättade verkligen rejält. Kudd- och sofföverdrag och till och med stolsdynorna till köksstolarna åkte in i maskinen.
Jag mötte min chica granntös i tvätteriet och hon sa någonting som jag inte hörde och jag var förvirrad och log bara till svar (och såg dum ut). En kvart senare kom jag på vad hon sagt och övervägde att ringa på och kommentera saken. Men lät bli.
Och så mötte jag en två meter lång östeuropeisk byggnadsarbetare. 😛
Mina inlägg blir spretiga idag märker jag. Tanken med detta var att jag skulle visa bilden ovan och säga att när jag höll på att fästa de nytvättade stolsdynorna på stolarna låg två av dynorna kvar i hallen och när jag kom ut för att hämta dem hade så klart Sebbe parkerat sitt magra arsle på dem. Och inte hade jag hjärta att schasa iväg honom. Så de ligger kvar (han likaså).