I love tisdagar också

Idag kommer Z hem! Jag är nästan lite nervo eftersom vi bara har träffats fyra gånger (på fem dagar). Sedan åkte jag till Finland och när jag kom hem åkte han till Medelhavet för att jobba.
Jag kan förresten rekommendera Monster In Law som jag såg igår kväll. Jane Fonda är ju för härlig. Jennifer Lopez däremot… Inte min kopp te. Snarare den mest ointressanta kända damen de senaste tjugo åren eller så.
Jag kan också rekommendera hund åt den som är lite lätt mörkrädd och/eller som är skakis för att någon huligan ska bryta sig in i lägenheten. Och då spelar det ingen roll om det är en liten nätt hund eller ett megamonster. Ingen sätter sin fot utanför min dörr utan att Sebbe meddelar mig om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *