Humörsvängningar

Nu ska ni få ta del av mina humörsvängningar.
Klockan ringde som vanligt på tok för tidigt och jag vaknade mitt i en mardröm (igen). Den här gången var det inte jag som var jagad på ett tåg utan det var en gris som jag gömde under ett säte som skulle spetsas till döds.
Tog mig upp och ut i alla fall och när jag kom till tuben och såg en mogen karl planka sig in på tunnelbanan kände jag ett enormt förakt. Jag ville strimla honom (internt arbetsrelaterat uttryck). Gav honom onda ögat.
Kom till jobbet irriterad och trött på allt. Mötte en trevlig kollega och sa någonting som fick honom att skratta. Blev på något bättre humör.
Sedan dök plötsligt Y upp på MSN. Trodde han skulle sova länge på sin lediga dag men det gjorde han visst inte. Pratade lite via kameran och plötsligt kändes hela världen underbar. Ja, det doftade rosor överallt och mänskligheten kändes inte lika rutten. Åh, han är så fin. Han gör min dag.
Nu ser jag fram emot en arbetsdag som går både snabbt och strålande och därefter träffar jag Tysken. Det var länge sedan, så spännande blir det.