Höstmodet 2009

boa Här kommer det utlovade modereportaget! Ja, jag tog igår kväll äntligen tag i garderobsrensningen. Tre feta papperskassar till bredden fyllda med vidriga plagg hamnade i källaren (för fula och slitna för att skänkas bort men samtidigt har jag svårt för att slänga saker bara så där…). En kasse slängde jag faktiskt. Den innehöll mestadels t-shirts med egna tryck. Och jag vill verkligen inte se någon ung, läcker puma valsa runt i dem på byn.


Njut av dessa väl utvalda favoriter. Vi går ut hårt, med en karl iklädd endast en svart boa. Ja, naturligtvis måste en sådan finnas i var mans garderob.
stickad tröjastickad tröja
Här ser vi en fantastisk stickad tröja (tack mor). Den är enorm och alldeles alldeles underbar. Extremt hög krage och superlånga ärmar. Helt enkelt en sån vi älskar att gona in oss i under kyliga höstkvällar medan vi halvligger där hemma i soffan och sippar på en kopp varm choklad.Till vänster ser vi en elegant fuskpäls. Oerhört snygg. Kragen går inte av för hackor då den är väldigt styv och går att fälla upp för att få den där rätta pimpkänslan. Till höger: den slinkiga Dannii Minogue-toppen som jag skrev om igår.


modehög krage
Ah, minns ni dessa club kid-kläder? Ett silkigt undre lager med nåt tribaltryck och ett övre nätlager.
Till höger en gammal favorit: vit stickad tröja med hög krage. Oerhört sexig! Framförallt på kvinnor.


h&mrosa skjorta
Åh, en favorit från 2005. Love it. Och så en tokrosa kortärmad skjorta. Min coola far har en likadan.


KIMthanx god i'm a vip
Till vänster en stickad tröja (återigen, tack mor). Till höger en t-shirt från mina kristna dagar.


lurvigmustasch
Vad vore väl vintern utan en riktigt lurvig mössa? Inte mycket va. Till höger en rätt obekväm jacka som dock är bra att bära under regniga dagar.


randig tröjaabercrombie kim
Till vänster en stickad tröja köpt på H&M 1995. Fantastisk. Till höger en favorit från Abercrombie & Fitch. Har dessvärre inte använt den sedan Sebbe kom in i bilden eftersom luvtröjan ifråga s u g e r åt sig hår.


d&gpills and condoms
FINALEN! En fantastisk party-t-shirt från Dolce & Gabbana (1996 eller 1997). Genomskinligt fönster inklusive kondomer och plastiga piller. Oerhört pervers. Fantastiskt underbar.
That’s it. Nästa gång blir det ett helt reportage om byxor och kanske en och annan herrkjol.

14 reaktioner till “Höstmodet 2009”

 1. Kul repotage! Tyckte verkligen om mössan! Själv har jag lärt mig slänga kläder.. men jag kan ibland få dåligt samvete, då det kanske hade varit någon annan som kunnat använda dom.. En bra regel jag har är: ”Om det inte finns galgar lediga eller om det är fullt i hyllorna ska något ut”. På detta sätt blir inget sparat i evighet som inte används! 🙂

 2. Endast en svart boa verkar lite kyligt en höstmorgon, men en het karl värmer sig själv… Modehuset Kim öppnar snart på ett nät nära dig!

 3. Kul! Högmysfaktor på den stickade tröjan med krage i början där!
  Såklart lite nyfiken på i vilket sammanhang du ev burit D&G tröjan…;)

  1. Jodå, jag bar den vid några tillfällen – jag var en klubbig kille på den tiden – men vid väl valda tillfällen eftersom jag inte ville slita ut den.
   Det var tider det. Men skulle inte vilja vrida klockan tillbaka…

 4. Loooooooove IT! Love it!! Loo-hoo-ve iiit!
  På bilden med din tokrosa skjorta ser du ut som ett tokhetro!;-)
  Puss på dig!

Kommentarer är stängda.