Hörni

Hörni. Vet ni hur det känns att vara HELT ointresserad av sport och idrott och de pågående olympiska spelen?
Det känns underbart.
50 personer utbrister samtidigt på Facebook: ”Neeej!” och ”Åhhhh!” och ”Helvete!” och jag väser: ”What!?”
Under tiden låg jag i sängen och kollade på en Kyliekonsert på dvd.
Hörni. Vet ni hur långsint jag är? Extremt. Såg en bild nyss, som påminde mig om en kväll på Dubliner (irländsk krog) och jag blev irriterad i hela kroppen när jag tänkte på sista (för alltid sista) gången jag besökte stället. Ja, den där gången då jag var tvungen att betala garderobsavgift två gånger då de, när jag var på väg hem, hävdade att jag inte hade betalat för mig. Fatta vilken skam, vilket hån, vilket skämt. 20 spänn handlade det om, men ni vet… att bli misstrodd – att bli sedd som bov och bandit – det finner jag mig inte i.
Så japp, en extra tjuga fick de och därefter – alla resterande utekvällar i mitt liv – gick pengarna till nåt annat jävla hak. Idioter.
Hörni. Jag drömde i natt att det visade sig att jag bara (inte så ”bara” i Stockholm i och för sig) hade andrahandskontrakt på min bostad och jag var tvungen att flytta till min förra lägenhet som låg kvar som jag en gång lämnade den (men ändå helt olik den verkliga). Den låg i en källare (i drömmen) och jag utbrast: ”Men nu kan ju inte Sebbe titta ut genom fönstret!” Jag vaknade i morse och utbrast: ”Jag älskar dig min fina bostad” och jag ville, men orkade inte, kyssa både väggar och golv.
Hörni. Igår när jag kom hem efter att ha träffat mitt bloggfan så var jag helt finito. Lealös låg jag i soffan och vid 21 höll jag på att somna så jag gick till sängs. Naturligtvis var jag plötsligt klarvaken och det kröp i kroppen och benen var rastlösa och jag somnade inte på många, många timmar. Varför är det så? Oh, varför?
Hörni. På årsdagen (se förra inlägget) så visar det sig att Y skickat något till mig på posten. Jag är superspänd.
Hörni. Jag är nästan lika superspänd inför lördagens Mello. Kommer Alcazar göra en Johnson & Häggkvist eller en BWO? Eller är det samma sak? Och kommer Darin att leva upp till förväntningarna?
Det ser mörkt ut.
Hörni. Modden får gubbens knäskada att göra sig påmind. Det gör ont. Men det går. Jag har klarat mig rätt länge, jag börjar bli van.
Hörni. 80% av det vi ni slänger i hushållssoporna kan återvinnas. Skärp er.
Hörni. Jag får många spammiga kommentarer numera. Igår kväll stod det ”noll” på skräpkommentarer och i morse såg det ut så här:
spam

4 reaktioner till “Hörni”

  1. På ett sätt har jag svårt att förstå din ovilja till sporten men samtidigt förstår jag dig! (Komplicerat va).
    Jag säger samma sak om melodifestivalen som inte JAG klarar av att tirtta på 🙂

  2. Ja Gudinnan vad skönt att slippa all sport. Verkar mest vara till besvär. Jag visste inte ens att det pågick förän i går. Hehe! Så går det när man inte har TV.

Kommentarer är stängda.