Hey world! I’m 35!

Hej. Jag står här på jobbet och försöker acceptera min höga ålder. Jag är jättegammal men har inget fått gjort i livet, känns det som. Aaargh. Jag tänker att jag kanske ska sluta fylla år.
Jag har haft Sex and the City-maraton hemma de senaste kvällarna och jag tänker att kunde Charlotte säga nej så kan väl jag. Hon fyllde 36 och hon sa: ”Jag tror jag stannar vid 35… Jag är inte var jag trodde jag skulle vara i livet vid 36, så…”
Och Carrie fyllde 35 och hon kved med ångest i rösten: ”Jag är 35!”
”Äh, håll käften”, väste Samantha, ”jag är 140.”
Tack och lov har jag alltid haft äldre vänner (har ju alltid varit lillgammal). De får mig att känna mig ung och smärt… Så tack för det.
Samantha Jones: ”You gotta grab 35 by the balls and say: ’Hey world! I’m 35!'”
Nu lugnar jag mig en smula – jag är faktiskt 34 i många timmar till eftersom jag är ett kvällsbarn. Ja, snöstormen drog in över västra Sverige då mor och far spikade upp tavlor på väggarna i det nya hemmet och jag bestämde mig för att göra entré. Lite tidigt. Är ju alltid ute i god tid. Då och nu och för alltid.
Idag då: jag jobbar. Jag går till tandläkaren. Sedan får vi se.

13 reaktioner till “Hey world! I’m 35!”

  1. Jag stannade vid 26.. och håller mig ung med unga vänner! Några bara 20+.. haha.. Det får mitt sinne att förbli ungt.. Eller i alla fall tror jag det!! Grattis på dig!

  2. GRATTIS!! Och ålder vad är det? Bara nåt onödigt några gubbar har kommit på för att få mer struktur på tillvaron för LÄNGE sen.., Lev och var glad och skit i hur många (få) år det står i passet. Jag slutade fylla efter 24 (visserligen inte så länge sedan MEN ändå).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *