Hata kan du göra själv

Det jobbigaste med att blogga är – och jag upprepar mig, jag vet – när människor surfar in, läser ett inlägg och drar förhastade slutsatser om skribenten som person. Riktigt dömer en och tror sig veta vem och hurdan man är.
Häromdagen hette det att jag ”hatar palestinier” och den som känner mig ens lite vet att jag inte hatar någon människa med geografisk härkomst eller religiös tillhörighet som grund.
Jag kan berätta – och jag upprepar mig här också – vilken människosort jag hatar: jag hatar och föraktar sådana som slänger ut granen på gatan. Ja, jag HATAR dem. Vad är de för människor och hur kan de på något vis tillföra något gott till denna värld?
Det har redan börjat. Den TRETTIONDE december ligger redan två stackars granar och huttrar och dör på min lilla gatstump. Fy fan säger jag. Varför i helvete ska man släpa in en gran för att sedan slänga ut den innan december månad ens har gått till ända? Fuck you. Jag hatar er.

12 reaktioner till “Hata kan du göra själv”

  1. Hört talas om BARR… DET är anledningen till att granen åker ut så tidigt. Vad gäller dumpningsplatsen så kan jag fullt hålla med dig. Själv har jag ju aldrig upplevt någon sida av de problemen då jag antingen eldar upp skiten eller hivar ut den på baksidan (som oftast består av en träddunge)

  2. Den åker till återvinningsuppsamlingsplatsen, som sig bör. I England har en kompis hyrt en gran över jul. Den kom hem med stor kruka och alla rötter kvar, och sen när julen är över blir den hämtad och utplanterad igen. Det gillar vi.

  3. På annandagen hade någon granne kastat ut sin gran i rabatten utför min dörr. Måste var en förälder till de förhatliga barn som jag omges av i grannskapet.

Kommentarer är stängda.