Hat förenar

I dag ska vi tala om idioter.
Att Sverigedemokraterna tycker att det är lajbans att ställa folkgrupper mot varandra är inget nytt.
Vi kan mycket kort konstatera att de kristna och muslimska väljare som gubben nedan lyckas ragga till partiet, hatar bögar och flator mer än de hatar rasister och nazister (fatta!). (Länk)

Nader Helawi, andranamn i kommun och landstingsval i Södertälje, visar bilder på kärlekspar för att skrämma kristna och muslimska väljare. (Från Qx.se)

Vi kan vidare konstatera att de icke-heterosexuella personer som röstar på (sd) hatar invandrare muslimer mer än de hatar rasister och nazister och, inte minst, mer än de älskar sig själva.
Är det inte fantastiskt deprimerande?
På Qruiser.com finns, dessvärre, Sverigedemokrater, men tack och lov finns där fler smarta.

Detta hat är så klart inget nytt fenomen; nej, vi kan återigen plocka fram Golda Meirs gamla citat:
Golda Meir - israelisk politiker och en av grundarna till den nuvarande staten Israel. Meir tjänstgjorde som arbetsmarknadsminister, utrikesminister, och sedan som Israels fjärde premiärminister 1969–1974.

6 reaktioner till “Hat förenar”

  1. Kärleken vinner alltid över hatet. Så fungerar universum och dess lagar. Men vägen dit kan vara svår, smärtsam och hatisk. Ljuset är alltid starkare än mörkret.
    Sen att jag själv JUST NU dras till mörkret har med rädslor att göra, sådant jag har så svårt att göra upp med… men det går sakta sakta framåt. Det känner jag och ljuset kommer med full styrka en dag. Ingen klarar av att hata för länge. Det ligger liksom inte i vårt väsen att hata för alltid. Att älska är det högsta. Alltid.

  2. Eller också lär fundamentalisterna känna nån av de där 83 HBT medlemmarna och ljuv musik uppstår. Eller iaf ömsesidig tolerans?
    (Ja, jag, tror på tomten också. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *