Full rulle + höst

Efter en välbehövlig ledig helg full av vila så är jag igång igen, med studier och arbete. Idag en extra lång dag: 09-21. Hinner inte med så mycket annat just nu. Bra så. Det känns skönt att faktiskt vara ordentligt fokuserad på någonting.

Blake hänger med.

I morse när vi var ute på promenad så insåg jag plötsligt att hösten har anlänt på riktigt. Hösten är – och har nog alltid varit – min favoritårstid. Jag älskar inte bara färgerna och den krispiga luften, utan jag älskar känslan av nystart och återfödelse (trots att så mycket i naturen vissnar och dör). Och kläderna! Äntligen klär medborgarna upp sig en smula. Sommarens slinkiga små plagg är ett minne blott. Ingen mer blottad, svettig hud. Tänk, så skönt.

Jag ska ge mig ut och fotografera hösten i Helsingfors så snart jag hinner.

Nåväl, nu är pausen slut och föreläsningen fortsätter. Därefter åker jag till jobbet. Hej då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.