Förföljd och igenkänd 2

Här fortsätter berättelsen om den gångna lördagskvällen.
Så jag trippade iväg längs den mörka gatan och kände mig förföljd. Snart hörde jag någon ropa “hey!” och när jag vände mig om såg jag att den som förföljt mig var den tafatte tafsaren som på favoritkrogen sagt “kiss me”. Nu sa han: “I want to have sex”. “Well, not with me”, svarade jag, “because I’m going dancing”. Och det var precis vad jag gjorde.
Klev in på den halvtrevliga nattklubben och letade mig in till en av barerna där jag beställde en smarrig vodka redbull. Hängde där ett tag och växlade ett par ord med några bekanta, tog en svängom på dansgolvet och häckade ett kort tag i den andra baren. Sedan blev jag uttråkad. Strosade till den populära grillen och köpte mig en vegoburgare och vinkade in en taxi. En charmerande och lagom pratsam chaufför körde mig hem. Han var inte riktigt hemma i mina kvarter men sa att det såg myspysigt och trivsamt ut. “Ja”, svarade jag, “som du ser så byggs det överallt eftersom trycket är så stort…”
Jag sprang in och mötte en pömsig Sebbe och vi gick ut en sväng (för att han inte skulle väcka mig alltför tidigt på söndagsmorgonen). Det hade regnat nonstop och vips vurpade jag i det hala gräset men tack och lov slog jag inte upp halva ansiktet som den där gången för många år sedan då jag efter en natt på byn sprang i mina platåskor…