För övrigt är det här med sommartid nåt helt galet. Tiden är vad den är.

Så… Igår var jag på Hundvaktens inflyttningsfest. Mycket fräsigt. Han bor i en bostad som ser ut med min, men med ett extra rum (avis) och snyggt golv (avis). Det finns mycket som är härligt med att vara vegetarian, men en extra anledning är att när man är bortbjuden blir det alltid en stor mängd mat över, vilket leder till att när man går hem får man en stor låda mat med sig. Inte illa alls.
Hursomhelst. Jag gick hem tidigt på grund av tre anledningar: någon var hundrädd (stor stark karl – rädd för mini-Sebbe), jag skulle upp tidigt för att arbeta samt att det blev sommartid. När jag kom hem tänkte jag: “hmm… vissa klockor ställer ju om sig automatiskt, hur ska jag göra?” Ställde således om mina tre väckarklockor och hoppades på det bästa. Mycket riktigt. När jag vaknade var en klocka 6, en 7 och en 8. Hahaha. Förvirrad var jag. Blev naturligtvis en timme sen till jobbet fastän jag kollade tiden på digiboxen (som inte hade hoppat fram en timme).
Whatever, tänkte jag. Whatever.