En himla tisdagsröra


Det är många, många som googlar på “modeblogg” och hamnar här. Jag vill inte göra någon besviken så här kommer en dagens outfit (förresten: “håret ska färdas”?)

Grabbig 90-talströja – USW
Ursnygga blå/svartskiftande jeans – H&M
Svarta assköna herrunderbyxor – H&M
Svarta strumpor med blomsterdetalj – strumppostorder
Svarta, spetsiga skor – Zara
Svart gubbkeps – Åhléns tror jag
Glammigt, eller hur!
Det är ännu fler som googlar på “porr” och liknande så här kommer en halverotisk bild med moderelaterad text (två flugor i en smäll):

Eftersom jag är väldigt uttråkad just nu försöker jag göra nyttiga, tidskrävande saker i hemmet. Jag gick igenom min garderob för att se vad som kan läggas i den där insamlingslådan som ställts utanför mitt sopsorteringshus. Jag hittade en massa roliga kläder som jag dessvärre inte kommer i längre – inte så mycket på grund av gubbfetma utan snarare på grund av ålder (acceptera). Jag kan dock inte göra mig av med dessa toksnygga svarta finbyxor med röd rand på sidan. Jag måste kunna ta fram dem då och då och gå runt med dem hemma, fastän jag verkligen aldrig någonsin kommer kunna knäppa dem igen.

Vi kan konstatera att det finns inget härligare ställe att ligga på än bland min nytvättade, nytumlade tvätt. Inte har jag hjärta att be honom lyfta på arslet och gå och lägga sig nån annanstans heller.

Och så kan vi konstatera att Liza Marklunds Gömda går att köpa för 39:90 på Lidl på Sveavägen…