En försmak av sommaren

Jag och Sebbe har varit på date.
Vi träffade “Socialsekreteraren” vid Medborgarplatsen och drack rödvin i en park. Han var hemskt trevlig och både stiligare och roligare än jag hade kunnat tro. Dessutom älskade han Sebbe! Han hade med sig mat (eftersom han suttit ute och läst hela dagen) och frågade om jag ville ha men det var kyckling så jag tackade nej. Då skar han upp en rejäl bit åt Sebbe som glupskt glufsade i sig.
Det var en sådan kontrast till Dansken som jag dejtade i januari – han som var hemma hos mig och fick för sig att han skulle gå just när det började hetta till – med motiveringen att jag gav Sebbe mer uppmärksamhet än honom. Loser och bitch. Jag tror iofs att det var ett svepskäl. Egentligen tyckte han nog att jag hade för lite muskler/var för fet. Bara en känsla jag fick.
Hursomhelst var det en mycket trevlig date och jag fick en försmak av sommaren; vin och mys i gröngräset – exakt vad jag önskar och behöver.