Das Leben einer Hausfrau är mycket exhausting

Idag – min lediga dag efter sjudagarsveckan – har jag lekt Hausfrau.
Mycket trevligt.
I morse ringde jag min stylist M. Broberg Møller och bad honom följa med ut på shoppingtur, men han (som nyligen sa upp sig från sitt fashionabla fashion-arbete på grund av att han ”behöver nya utmaningar”) var upptagen med att skriva arbetsansökningar (”You are such a good invandrare”, sa jag då), så jag fick ge mig ut på egen hand.
Jag är värdelös på att shoppa och tycker att det är SÅ tråkigt, så jag kontaktade min andra fashion-vän, som vi kan kalla Africa (när vi möttes på Götgatan så hojtade jag ”my African womaaan” innan jag gav henne en redig kram). Hon bangar aldrig, och hon tog mig med till en för mig tidigare okänd butik på Söder.
Där fann jag en elegant blus att bära på vinterns många fester.

Bögen gillar det mesta som glittrar en smula.

Jag finner en ärtig blus. Fashionistan Africa fingrar som vanligt på något.

Man kan aldrig ha för många hattar. (Observera Carola-blicken.)

Det är farligt att shoppa utan stylist.

Jag åt även falafel hos araberna på Götgatan och njöt en Irish Coffee på en finkrog.
Var på vippen att bjuda mig själv på en ansiktsbehandling, men jag är inte riktigt ”där” ännu.

2 reaktioner till “Das Leben einer Hausfrau är mycket exhausting”

  1. Hahhahahaa,du är underbar!
    Nu tänker jag inte göra ngt mer idag utan gå och lägga mig med
    dig och ett leende på läpparna efter denna hektiska dag:)
    Tack och godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *