Dans

Så jag satt hemma i soffan och drack ett glas rött och spelade pop och så tänkte jag “fan, jag vill dansa”, så på med danskläderna (typ) och iväg. Åkte till CC och rådansade. Man kan träffa så himla roliga människor ibland. Som två flator från Vasa (återigen) och ett hångel från 1995 och ett hångel från 2005. Det finns faktiskt riktigt trevliga människor där ute. Som hon som åt antidepressiva, vars syster var manodepressiv (som min).
Sedan träffade jag två (jätteunga, typ 20) bisexuella killar som bjöd mig på Smirnoff Ice och så dansade vi. Sånt gillar vi 🙂 Jag var inte ens full. Drack VATTEN! Att alla älskar Madonna, det är roligt. Dansgolvet blir verkligen packat. Jag träffade en fransos också, som var 20 men såg ut som 45. Och återigen fick en yngling med stora händer värma mig, det var så fucking kallt!
Och som vanligt var jag tvungen att gå fram till en tjej som var rätt lik Mary J Blige och säga att hon var så himla snygg. Det är ju, som sagt, min nya melodi att sprida lite glädje i denna bisarra värld.
Imorgon ska bli en djävligt bra dag. I promise.