Dancing is the ultimate expression of joy

Läste Mian Lodalens krönika i senaste QX vid frukostbordet (tack vare mitt välfungerande system) och skrattade gott. Jag vill poängtera – med anledning av skum-inlägget – att jag inte har några som helst moraliska betänkligheter vad gäller halvnakna människor. Tycker bara att det är ofräscht och töntigt att klä av sig offentligt (”Hey, nu ska jag få utdelning för att jag spenderar större delen av min tid på ett svettstinkande gym”). För att inte tala om dessa övergödda karlar som går runt på STAN med bar överkropp. Vet inte vilket som är värst. Jag håller helt med Lodalen om att “nymoralismen” suger; att sedlighetspolisen smyger runt och noterar vad folk har på sig när de går ut och hur de dansar på dansgolvet och sedan hotar krogägarna med indraget alkotillstånd om gästerna tar av sig på överkroppen och/eller dansar porrigt (”Vad hade de väntat sig? Vals och schottis med flickor och pojkar i folkdräkt?”). Jag har också dansat porrdans med eller utan sällskap fler än en gång. Dancing is the ultimate expression of joy, som en viss vis dam sa en gång. Och en parningsritual, skulle jag vilja tillägga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *