Dagen som försvann

Igår kväll hade jag besök av R och hans kille-eller-vad-han-nu-är och sent, sent kom min vän ML förbi. Lite spontant så där. Och han hade whisky med sig. Resten är historia och jag åt frukost på McDonalds i Solna i morse (”hej, kan jag få nåt som inte är så köttigt?”). Har ont i huvudet. Har just beställt pizza, tänker frångå min strikta diet idag. Ibland bara behöver man något fett, mastigt och starkt. Idag är en sån dag.
Sprang på “Zlatan” igår men ärligt talat minns jag inte vad som sas. Träffade en ny Z också. Ska kanske leka med honom ikväll. En drink kanske. Bara huvudvärken ger vika. Bara jag får min pizza. Chilipizza har de bästa mexikanska pizzorna; Acapulco minus kött plus champinjoner. Sebbe ska också få.
Jag spelar dansbandsmusik på hög volym.
PS Nya mobilen är super. I love Nokia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *