Carola och lustigt sammanträffande

Vilket lustigt sammanträffande.

Jag kunde inte sova i natt så jag kollade på Allsången eftersom Carola medverkade. (Jistanes, vilken puma hon är!)

Så såg jag en kvinna i publiken och jag kände igen henne. Tänkte och tänkte. Känner jag henne? Har jag stött på (alltså inte stött PÅ, utan stött-på) henne någonstans? Det grämde mig att jag inte kunde komma på vem hon var.

Tittade en gång till – denna gång med glasögon. Det var inte hon men hon påminde om någon. Men vem?

Så tänkte jag att jag måste kolla på nån serie som jag kan somna till. Okej, varför inte den fantastiska serien Nurse Jackie? Och där var hon ju! ”Hon” som jag ”såg” i publiken! Hoppetossan Zoey. (Sista bilden.)

Bra. Då visste jag. Då fick jag ro. (Men jag somnade ändå inte förrän runt 07, så jag känner mig en smula mör idag.).

(Ni vet hur irriterande det är när man inte kommer på saker och ting.)

Med det sagt. Hälsningar från en som har älskat Carola sedan den 26:e februari 1983.

(Och har ni inte sett Nurse Jackie, så se den.)