Bov och bandit

Det har upplevts drama där hemma – vofsing pofsing har varit olydig. Först hoppade Sebbe upp och tog min smörgås (vilket inte hade hänt sedan han var bebisvalp) och jag blev mycket upprörd så klart. Ett par dagar senare hände det igen – kvick som få snodde Sebbe åt sig en sojakorv från min tallrik! Inte nog med att jag av förklarliga skäl blev arg; jag var dessutom otroligt hungrig och hade inte mycket mat hemma. Blev således ännu argare. Jag slet ut sojakorven ut Sebbes glupska trut och så fick han sitta och skämmas, ensam i köket. Synden straffar sig dock. Vad han inte hade räknat med var att jag hade extra extra stark senap på korven och med tanke på Sebbes miner och myckna vattendrickande efteråt lär han inte sno min mat på ett bra tag.
När han fick komma ut ur köket igen såg han bedrövad ut. Till slut vågade han sig fram till mig i soffan, började nosa, gosa och slicka på mitt öra. Sedan blev vi vänner igen.