Bloggkrasch, spyor och grannterror

God söndag.
Vilken ljuvlig helg jag har haft! Har tackat nej till alla miljarder inviter och inbjudningar och hela helgen har vi spenderat hemma – bara Sebbe och jag. Mycket välgörande.
Har inte fått något nyttigt gjort överhuvudtaget. Däremot har jag gått igenom min externa hårddisk, i vilken jag fann en massa skoj. Har sett webb-tv och jag har lagat mumsiga sallader och så har jag sovit. Till grannens höjdhoppsungar satt igång klockan 06 vill säga. När jag är ledig mitt i veckan ska jag terrorisera min ohyfsade granne med israelisk schlager. Jag lovar.
Jag har också försökt hitta ett nytt wordpresstema – dock utan resultat – och jag har lagt ut viktiga, gamla blogginlägg manuellt. Började importera 1761 + 550 inlägg från supergamla blogspotbloggarna, men lade ner då jag insåg att det skulle uppstå en lucka från juli 07 till augusti 09. Inte okej. Så vi får väl se hur det blir.
En bra sak med min enorma bloggkrasch (positiva veckan är tillbaka) är att jag samtidigt lyckades uppdatera till wordpress version 2.8.4. Jag körde på en gammal version av rädsla för att sabba rubbet om jag uppdaterade, och förmodligen var det därför bloggen laddades så långsamt mot slutet.
Förresten så blir det inget mer köttstekeri för min del. Sebbe kräktes upp eländet i morse. Eller… Han kräktes inte upp det. Snarare hostade. Mycket märkligt.
Nu ska jag strax gå och handla lite libanesisk mat och sedan ska jag slå på en maskin tvätt.

3 reaktioner till “Bloggkrasch, spyor och grannterror”

  1. Att ge någon kött som inte ätit det på ett tag kan vara vådligt; magen kommer lätt i olag.
    Om du vill (vara snäll mot honom och) ge Sebbe kött bör du göra det mer regelbundet. Och i inte för stora portioner.

  2. Var glad för det i så fall… 😉
    Det är nog bättre om du ger honom helt kött: så får han tugga lite också…

Kommentarer är stängda.