Blandade lördagsfunderingar

Idag – på lunchen – gjorde jag något jag inte gjort på evigheter; jag shoppade. Ett plagg. En tröja. En randig tröja som får mina nästan obefintliga axlar att verka bredare. Ljuvlig var den. Jag är i stort behov av kläder i allmänhet och tröjor i synnerhet men tycker det är enormt tråkigt att shoppa just kläder. Ansträngande och svettigt. Måste köpa en vinterjacka också eftersom Sebbe tuggade sönder dragkedjan på min (underbara, simpla) svarta jacka när han var valp. Inget fancy. Inga feta loggor och inga konstiga mönster. Kanske en luva men utan fuskpäls (som jag såg på i stort sett alla jackor jag kastade ett öga på idag) (och absolut inte äkta päls vill jag understryka). Helst ska det vara en helt vanlig svart täckjacka, som den jag har nu.

Denna kväll tillbringar jag i hemmet. Såg just Ugly Betty episod 5. Helt klart det bästa avsnittet hittills! Det var mer känsla än tidigare. Folk bröt ihop lite titt som tätt och slutade bitcha för en gångs skull.
Som sagt; hemma är jag. Imorgon ska jag jobba och sedan ska jag eventuellt gå på fest. I den randiga tröjan så klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *