Är rätt

Jag känner att jag vill utveckla det jag skrev om i förra inlägget. Det vill säga varför jag blir så GLAD och LYCKLIG när saker och ting rullar på på det där fina viset.
Jag har sån otur.
Jag är grabben som när jag köpt en mobiltelefon och kommer hem och ska packa upp den inser att det inte ligger nån telefon i förpackningen.
Jag är grabben som köper nåt tekniskt och inser att det fattas en sladd.
Jag är grabben som (dagsfärskt exempel) köper en tidningsprenumeration och får två. Samma tidning. Två kundnummer. Två fakturor. Två ex av samma magasin.
Jag är grabben som alltid hamnar lite i kläm. Är undantaget!
Jag är grabben som är vegetarian och köper en vegetarisk rätt och inser att producenten anser att fisk är vegetariskt.
Jag är grabben som tvingas strippa på flygplatsen och får hela mitt bagage minutiöst granskat för att därefter ÄNDÅ tvingas gå igenom den ”vanliga” röntgenproceduren (så himla onödigt).
Jag är grabben som köper en bok som jag egentligen inte vill läsa, men känner att jag måste, och när jag plågat mig igenom 300 sidor inser jag att de sista 10 sidorna saknas. I just denna bok. I just denna nyinköpta vackert inbundna bok.
Ännu ett dagsfärskt exempel: jag är grabben som efter några om och men bestämmer mig för att skriva någonting mycket hjärtligt och fint till någon på Facebook-chatten och när jag väl skrivit ned mina väl valda ord och klickar på ”sänd” så får jag meddelandet: ”XX är inte inloggad längre”. Vad fan.
Därför blir jag så glad och lycklig och chockad när något faktiskt bara rullar på och FLYTER och överraskar positivt. När jag känner att jag är rätt. Är-rätt så att säga. Inte på rätt ställe eller vid rätt tidpunkt utan bara Ä R R Ä T T . Okej?

8 reaktioner till “Är rätt”

Kommentarer är stängda.