Ågren och skolprojekt

Jag hade hemsk ångest när jag vaknade i morse. Drömde konstiga drömmar i natt. De var nattsvarta och fyllda av ensamhet och jag smygrökte (!) på väg hem från tunnelbanan i en stad som kändes som en blandning av New York och London.
Jag och Sebbe tog en extra lång promenad för att lugna husses nerver. Strosade i Hammarbyskogen och blev på bättre humör av lugnet, tystnaden och den lite lätt höstlika marken.
Sedan satt jag och samtalade med min vän PG på MSN i över en timme. Han är så bra och känner mig så väl. Bra vänner är a och o.
Satt och skannade en massa bilder för att finna inspiration till skolprojektet. Har kommit halvvägs på en Barcelonabild. Jag ska göra något väldigt mysko av ett annat foto jag hittade. Det blir säkert kalas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *