1 mars 2006

Jag måste bara berätta att på mitt jobb finns då och då en underbar kvinna i mogen ålder. När jag var sjukskriven hörde jag att hon oroade sig för mig och det var så rart. Idag träffades vi för första gången sedan jag började jobba igen och hon gav mig sitt nummer (”om du behöver prata någon gång”) och sa att hon vill vara min “extramorsa”. Hur gulligt är inte det!? Det finns så många fina människor men oftast lägger man bara märke till de inte så trevliga. Jag ska ändra på det för min egen del.
Och bara för det fick jag just ett telefonsamtal från en… väldigt fin ung man. Well, nu ska jag på förhandsvisningen av Transamerica med Nicke. Han är rolig men pratar för mycket. Jag hoppas han kniper igen under filmen annars blir jag våldsam.
Wow! Äntligen färdig med tvätteriet. Har till och med tvättat mitt röda sofföverdrag + mina tre jättestora, fluffiga kuddöverdrag. Det doftar ljuvligt billigt sköljmedel i hela lägenheten. Öppnade mitt paket som innehöll samtliga tre utgåvor av nya Madonna-singeln; Sorry. Se själv i Madonna-samlingen. Ginza kan man lita på! Underbara mixar och strålande remix av Let It Will Be. Den är sååå tung! Pet Shop Boys-remixen av Sorry är bra den med.
Jag måste citera en god vän till mig (som förmodligen känner mig bättre än någon annan i denna värld). Han funderade på att låta sin uppsats på universitetet handla om mig. “Men jag vet inte om det går, du är en alldeles för komplex person. Uppsatsen ska bara vara på 10 sidor och du får inte plats på 10 sidor”. Han sa också; “du är en postmodern människa ända ut i fingerspetsarna”. Jag bad honom utveckla det och han nämnde min hemsida, mina texter, mina tavlor och en del annat som förklaring. Han är fin. Nu ska jag till tvättstugan. Sedan ska jag öppna paketet!