Yossi & Jagger – en verklighetsbaserad film

Yossi & Jagger

Mina ögon är rödgråtna. Ja, jag riktigt hulkade då jag såg Yossi & Jagger. Filmen kom 2002 och är regisserad av Eytan Fox, som även låg bakom Walk On Water som jag skrev om i vintras.
Kortfattat handlar den om två israeliska militärer stationerade i Libanon. De är kära i varandra men håller det hemligt. Jagger är inte så pigg på hemlighetsmakeriet men Yossi ber honom acceptera läget eller gå.
Detta är en film du ska se om du känner dig en smula låg och har lust att gråta en skvätt men inte får fram några tårar. Den handlar egentligen inte om så mycket. Mest om dold kärlek och relationer. Filmen är lite väl kort också; endast en dryg timme. Men berättelsen är sann och jag älskar sanningar.
Åh! Om jag någonsin får en underbar man som Jagger i mina armar ska jag aldrig släppa taget.

En kommentar till “Yossi & Jagger – en verklighetsbaserad film”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *