Vi gillar inte stressmoment

Eftersom jag lätt blir stressad nuförtiden och i och med att jag redan gått in i den där berömda väggen en gång (för snart två år sedan) försöker jag minimera alla situationer/saker som stressar mig. Mitt bästa tips är; sluta kolla mailen.
Tidigare kollade jag min inkorg (eller snarare inkorgar) stup i kvarten. Nu gör jag det bara några gånger om dagen – och endast på arbetstid. Kvällar och lediga dagar låter jag helt och hållet bli. Mycket bra knep. Rekommenderas.
En annan grej jag börjat med är att eftersom jag blir förvånansvärt stressad när städ.. förlåt lokalvårdaren (en mycket trevlig kvinna) kommer till kontoret och far och flänger som en vind från väst tar jag numera lunch direkt när hon kliver innanför dörren. Jag ger mig ut på stan och strosar och filosoferar tills hon är färdig.
Ett tredje tips; lyssna inte på radio (annat än kanske Lugna Favoriter – laidback och bra). Radiopratarna är så oerhört hysteriska och gapiga=hög stressfaktor (för att inte tala om all eländig rapmusik som spelas överallt).
Det var dagens tips det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *