Vego: Grannens lunchlåda

20110411-125351.jpgI dagens lunchlåda hittar vi granngrabbarnas quinoabiffar, ugnsbakade rotsaker och smäcker tomatsås. Quinoabiffarna är himmelskt goda – jag överdriver inte. Gråter nästan när jag äter dem ty jag känner att jag inte förtjänar dem. En skål gammal sallad eller lite gräs, ja, men dessa magiska biffar… jag förtjänar dem inte.
Det är väldigt mysigt att ha matlagningstokiga böggrannar. De bjuder hem en och lagar mat, dukar vackert och när du går hem så får du med dig en matlåda (eftersom du var den enda vegetarianen i sällskapet och maten lagades enkom för dig).
Lyxigt.
Härligt att någon vill ta hand om en skruttig gammal farbror.

5 reaktioner till “Vego: Grannens lunchlåda”

  1. Har du receptet till quinoabiffarna? Ayelet kommer hem på besök och jag vill fira henne ordentligt! Quinoabiffar skulle hon gilla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *