Tagga ner, bruden!

God fredag. Jag kan knappt tro det men arbetsveckan lider mot sitt slut och jag är mycket tacksam. Jag har varit driftig den här veckan. Driftig och trött. Två kvällar på raken har jag somnat sittande men idag känner jag mig pigg och på G.
Jag önskar er alla en mycket, mycket bra dag. Hoppas detta är dagen då det händer något väldigt bra och spännande. Något som har en positiv inverkan på resten av livet.
Ur Dagens Puss i Metro (idag).
Anders, ville bara tacka dig för att du hjälpte mig att laga EU-moppen när den gick sönder.
/Linda från Norrköping

***
Tack Anders för att du finns i mitt liv.
Kramis Linda

***
Anders, mina känslor för dig har blivit starkare, hoppas det blir du och jag.
Puss Linda

***
Linda, Linda! Du är en stalker. Förmodligen har Anders redan slutat svara när du ringer. Han har dessutom plockat bort dig som vän på Facebook och han har blockerat dig på MSN. Du gråter ut hos väninnorna. “Killar är svin”, harklar du fram och väninnorna håller med. “As!” säger de i kör. “Glöm honom. Han är inte värd dig”.
Lägg ner, Linda. Nästa gång tar du det lugnt och fint och låter grabben uppvakta dig. Balans är allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *