Stockholm låg som vackrast framför våra fötter

Hemma efter äventyr på stan. Vi promenerade (i hettan) till Skanstull och strosade runt. Handlade mat på Jerusalem på Götgatan. Jag kan verkligen – vilket jag gjort en gång tidigare – rekommendera meny nummer 5: Vegmix. Satt i gröngräset och åt och det var så somrigt. Stockholm visade sina bästa sidor med sol och glada vackra människor. Kände mig en smula stolt då syrrans karl inte varit här tidigare. Syrran däremot är ju en van stockholmsresenär och pridebesökare. Min guddotter är en oerhört världsvan ettåring… Promenerade vidare för glass i Gamla Stan och shopping i city. Sedan satte vi oss på t-banan hemåt och här är vi nu. Det är sommar.
Fågeldramat
Jag var ute med Sebbe igår kväll och två måsar (?) cirkulerade ovanför oss. De lät som 400 och stämningen var mycker aggressiv. Har aldrig känt så förut – jag var faktiskt rädd! Det satt en katt på vägen och jag såg hur en av måsarna tog sats och attackerade den stackars katten som dock hann undan med andan i halsen. Mycket läskigt. Vi skyndade hem och stängde alla fönster.
I morse förresten kom det en helikopter flygande på mycket låg höjd. Den landade (!) här utanför huset (!). På gräsplätten. Den stod där ett par minuter och flög sedan vidare. Mycket otippat en tisdagsmorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *