Samhället är fullt av lössläppta hivheteros

Det är alldeles för patetiskt för mitt arma hjärta att läsa att homosexuella nu inte ens får donera sina organ. Herre min skapare. Varje dygn glider heterofilerna runt och knullar utan gummi så det stänker safter åt alla håll och kanter och de drar på sig den ena hemska sjukdomen efter den andra men om ett litet homo som inte haft sex på snart tre år (ni vet vem) kolar är det ingen som vill ha hans lilla böglunga.
ÅÅÅH! Jag orkar inte.
Varför går jag runt med mitt ja till donation-kort i min plånbok? Där rök det. Fan ta er, jävla korkade bitchidioter.
Update: För nytillkomna läsare vill jag poängtera att så här crappigt och pubertalt skriver jag endast när jag är rejält irriterad/upprörd/förbannad. Tack för er förståelse.
Update 2: Det var så här jag ville skriva. Vreden satte dock käppar i hjulen.
Jag skulle betydligt hellre ta emot organ från en stadgad homosexuell tvåbarnspappa än en aldrig så heterosexuell partyprisse som just varit i Thailand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *