Privat: Själv är jag inte sjuk i huvudet, men…

…någon annanstans.
Med buller och bång lämnade jag jobbet vid lunchtid i dag. Nej, det gick ju inte för sig att sitta där och må dåligt så jag skrek ”clear my calendar for the rest of the week” och sedan drog jag. Först till apoteket och därefter till bostaden.
Och den här gången är jag faktiskt, för första gången sedan ca 1835, sjukskriven helt och hållet – dvs: jag ska inte (ens) jobba hemifrån.
Det var väldigt vårigt och fint i huvudstaden idag. Ja ja, ”en vacker vinterdag”, säger ni, men jag hävdar bestämt att jag anade vårdoft i mina fladdrande näsborrar.
Ja ja, det var la det, som man säger på Västkusten. Ha det gött.

10 reaktioner till “Privat: Själv är jag inte sjuk i huvudet, men…”

  1. Hoppas det inte är något allt för allvarligt och att du snart är på banan igen!! OBS: BAAAnan inte banan som man skalar! 🙂 Men se nu till att du verkligen pysslar om dig den här gången, och inte går tillbaka till jobbet för tidigt!! Det är mamman i mig som talar nu!! Basta!! 🙂

      1. Vegosoppa är lätt. Kom ihåg att köpa med dig pareve ”kyckling”-buljong från Israel nästa gång du åker dit. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *