Ny produktiv arbetsvecka

Hej go’ vänner.
Trots tre timmars sömn så satt jag extra tidigt (och extra rak i ryggen) på kontoret. Vem kunde sova efter den där fotbollsrysaren? Nu undrar jag så klart vad jag ska fylla mina dagar med. Nej, just det, de fylls ju med arbete ja.
Känner dock att det nog hade varit en bra idé att ta en veckas semester… Men men, jag får vänta. Helst av allt skulle jag vilja åka på bilsemester med Sebbe. Jag har ju dock varken körkort eller bil, så det var den fantasin det.
Sebbe är inte glad i värmen. Vi tar en kvartersrunda och när vi kommer hem så fladdrar tungan och han dricker ett glas (!) vatten och vilar sedan på det svala (?) golvet. På kvällarna lägger han sig på balkongen. Söt är han.
Ja ja, nu jobbar jag undan denna vecka och ser fram emot en helledig helg. Inte ens några kvällstimmar hemifrån ska arbetas.
Så god vecka på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *