Not connecting people

Blinkande modem.

Nope. Ingen uppkoppling hemma och jag är rosenrasande.
The story so far:
Internet släcktes ned för två dagar sedan. Jag ringde Comhem (vars telefonköintro är enerverande långt) och fick veta att det “jobbas på problemet”. Elva timmar senare ringde jag igen och blev ombedd att hämta ut ett nytt modem, vilket jag gjorde igår, i fucking Liljeholmen. Väl hemma kopplade jag in det nya modemet och väntade. Och väntade. En timme senare ringde jag återigen Comhem och drog ut och stoppade in kablar som jag blev ombedd att göra, dock utan resultat. “Det kan ta upp till 24 timmar”, pep de. “Jaha, så varför står det en timme i er folder?” rasade jag. De hade inget svar på den frågan.
“Återkom i morgon” avslutades samtalet med. I morse: fortfarande bara en massa blinkande lampor. Har jag inget bredband när jag kommer hem i eftermiddag kommer jag rasa som jag aldrig rasat förr. Och två dagars arbete ska de kompensera mig för. Och ett projekt som är på vippen att gå upp i rök.
I-landsproblematik, jag vet, men jag både jobbar och lever på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *