Min dag

Låg ute i gräset idag och läste ut Gynning-boken – helt okej läsning en svettig, slapp sommardag.
Var på cykeltur (krossat glas överallt som vanligt jävla huliganjävlar).
Lunch/middag;
Fullkornspasta med stark vegosås, tomat, gurka, oliver (hittade en megaburk till vrakpris på Ica Globen idag) och vid sidan om det bästa man kan äta på somrarna (förutom sallad); champinjoner stekta i en massa vitlök.
Har även inrättat ett system (det här är ju nyttiga veckan, inte bara när det gäller mat och dryck utan även på alla andra plan); ni vet alla broschrer, tidningar och liknande som man lägger på hög med motiveringen “jag ska läsa den nångång” – numera ligger de i köket. Tar fram en av dem, läser medan jag äter och låter den sedan ligga uppslagen och vänta till nästa måltid. Så nu har jag läst allt om skatteskrapan goes studentskrapa, rundturer med båt i Helsingfors skärgård och en hel del annat. Mycket välfungerande system.
Just nu håller jag på att bränna ner filmsnuttar ur datorn som är full som jag en dålig helg. Mest intervjuer med Madde. Till exempel en rolig japansk intervju från 1983.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *